Tinteltijd 19.01.2018

Dag allemaal,

Na een drukke verhuisweek heeft het grootste deel van onze spullen alweer een plek gevonden. We zullen onze lokalen binnenkort nog een feestelijk opening bezorgen. Goedele en ik sloten vorige week af met een heel interessante wiskundedag en fuifavond! Bedankt voor alle hulp!
We zijn er deze week weer stevig ingevlogen en hebben onze tanden gezet in het kgv en ggd, ze zullen het jullie (hopelijk) allemaal goed kunnen uitleggen! We berekenden ook hoe Zjenne en haar familie goedkoper naar Planckendael kunnen. Zowel bij Nederlands als bij Frans gingen we aan de slag met zelfstandige naamwoorden en hun lidwoorden.
De teksten voor de musical zitten hun laatste fase en we zullen dus snel beginnen repeteren. Iedereen heeft hard gewerkt en ook het zingen was erg leuk, hoorde ik!
De portfolio’s zijn eindelijk allemaal klaar en komen vrijdag nog mee naar huis. Wie ik nog niet op gesprek zag, mail me even om iets af te spreken.
Volgende week donderdag zijn jullie allemaal uitgenodigd op de klasvergadering. Extra punten mogen doorgegeven worden aan Ingrid. Een agenda volgt nog.
Tot volgende week!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: