Een leuke week in december

Onze klas is deze week helemaal in kerstsfeer gedompeld, kom maar eens kijken. We hebben een echte nep-kerstboom, lichtjes in verschillende kleuren, een mooie inkom, lichtjes in potjes… Kortom geen enkele reden om ’s morgens het licht aan te doen…

Een nieuwe actie vanuit de thesissen krijg alweer een beetje vorm: Tille zet zich graag in om dopjes te verzamelen om mee de opleiding van blindengeleidehonden te betalen. De verzamelbak staat in onze klas! De actie van Zjenne krijgt op het forum nog een mooi staartje om af te sluiten.

We herhaalden nog wat Nederlands en wiskunde om helemaal voorbereid te zijn op volgende week en dat zit wel snor, zo te zien. Ook de onderzoeken werden verzameld in een bundel om wat dieper op in te gaan en wat extra op te zoeken…

Cadeautjes worden volop gemaakt voor ons kerstfeestje volgende week en ideeën om het feestje af te maken komen ook al volop. We gaan donderdag cake bakken en we oefenen voor een mooi nummer op het kerstforum!

Volgende week dinsdag gaan we nog schaatsen, dus zorg voor warme handschoenen en een warme jas en dan wordt ook dat een topdag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: